Get Adobe Flash player

Werkwijze logo ontwerp

Een goed logo is een eerste vereiste voor een succesvolle onderneming. Aan het logo herkennen uw klanten uw diensten en zullen zij in eerste instantie veelal de kwaliteit van uw service aflezen.Ook voor een restyling van uw logo bent u bij ons aan het juiste adres. In dat geval zullen wij zeker zorgen dat delen van uw oude logo terugkeren in een nieuw ontwerp, zodanig dat uw klanten nog steeds duidelijk een herkenning met u hebben.

We hanteren vaste prijzen voor het ontwerpen van een logo:

  1. Het design (rechten blijven bij ons in het beheer) 500,00 excl. btw
  2. Het design (rechtenvrij). 750,00 buy-out excl. btw

Betaling 50% bij opdracht en 50% na digitale afronding.

Voor beide vormen is de werkwijze hetzelfde met dit verschil dat u bij de rechtenvrije versie een door ons getekend formulier ontvangt waarin wij afstand doen van onze auteursrechten.

1. Gesprek : Vanaf de start zullen wij veel van u vragen, immers om een logo te ontwerpen moeten wij weten wat voor bedrijf u heeft, wat uw doelgroep is en wat de voornaamste taak van het logo/beeldmerk zal moeten worden.
 
2. Opdracht bevestiging: U ontvangt van ons een opdrachtbevestiging middels de e-mail met een digitale factuur voor de 50% aanbetaling, na ontvangst gaan we een drietal logo's ontwerpen.
 
3. Het Ontwerp: U ontvangt de ontworpen logo's ieder op een apart vel (met watermerk). Deze logo's zullen begeleid worden met een uitleg hoe wij tot deze modellen zijn gekomen. U maakt daaruit een keuze. 
 
4. Finetuning: In deze fase is het duidelijk waar het logo uit zal gaan bestaan en hoe het er precies uit zal gaan zien. Nu zullen we het logo dan ook meer in detail doorspreken en kleurstelling, rondingen etc prefectioneren.
 
5. Oplevering: Bij keuze 1 ontvangt u het logo in jpg, wmf(schaalbaar in MS Office pakketen), gif(web) en bmp formaat. Bij keuze 2 komen daar de eps en pdf bestanden bij. Uiteraard met uitleg van de tot standkoming van het logo en de bijhorende ral en/of pms/cmyk kleuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar logo rechten
Naar aanvragen logo ontwerp

    Translate to: