Get Adobe Flash player

Over Zet Art

Foto eigenaar Zet Art: Eric Nieuw Beerta Grafische Communicatie Zet Art  is in november 1994 gestart als zetterij. Na het behalen van mijn grafisch vakdiploma aan het Grafisch Lyceum te Zwolle besloot ik (Eric Nieuw Beerta) om voor mij zelf te beginnen. In eerste instantie verrichte Zet Art veelal de opmaak voor stichtingen en verenigingen.
 
Als snel bleken grotere bedrijven vraag te hebben naar mijn expertise en zo werd Zet Art ingehuurd om binnen de Nederlandse Aardolie Maatschappij de opmaak te verrichten voor een project van drie maanden.
 
Uiteindelijk bleef ik zeven jaar binnen de NAM aan grafische uitingen werken. Van opmaak tot webdesign. Later kreeg ik het Intranet in onderhoud en nam IT gerelateerde projecten op zoals het implementeren van een CMS systeem (Opent Text) LiveLink. Daarnaast bleef ik met Zet Art de opmaak voor MKB bedrijven verzorgen. In 2002 ben ik gestopt met projecten binnen de NAM en is Zet Art een V.O.F. geworden. 
 
Samen met mijn partner hebben wij vanaf 2002 kantoor aan huis met inloop voor onze klanten. Ook zijn vanaf 2002 de werkzaamheden breder geworden, zoals belettering en textieldruk. Vele bedrijven hebben ons ondertussen gevonden. Vanaf 2009 is mijn partner gestopt en is Zet Art weer een eenmanszaaken.
 
Wij leveren kwaliteit, dat is belangrijk voor u als klant en voor ons als reclamebureau. Onze leus:
 
"Met oog voor het totaal concept"
    Translate to: