Get Adobe Flash player

Huisstijl

Zó wil ik mij laten zien, en zó is het ook overduidelijk waar ik voor sta!

Een origineel logo, sprekende kleuren en een goede grafische opbouw zorgen ervoor dat de huisstijl van uw bedrijf een feest van herkenning voor uw klanten wordt. Uw briefpapier, visitekaartjes, advertenties, flyers, belettering, bedrijfskleding en website worden zo op elkaar afgestemd, dat men niet meer om uw bedrijf heen kan!

De huisstijl van een organisatie of bedrijf is een consistente presentatie naar buiten toe, vaak de eerste kennismaking voor klanten en belangrijk voor de uitstraling. Een visuele identiteit van een organisatie.

Grafische Communicatie Zet Art kan u daarbij helpen. Logo, kleur, typografie (lettertype), vormen (stramienen/vlakken/curves/opmaak), taal en fotografiestijl alles afgestemd op uw doelgroep.

Al deze elementen worden daarna consistent gebruikt in presentaties of op briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, de website, e-mails, etcetera.

Ook als u al een huisstijl heeft en deze wilt laten restylen helpt Grafische Communicatie Zet Art. Wellicht hoeft niet alles te worden gewijzigd en kunt u toch een nieuwe uitstraling creëren, zonder alle elementen te verliezen. Daarbij is het natuurlijk van belang dat uw bestaande klanten u nog steeds herkennen en u niet gaan zien als nieuwkomer

Naar huisstijl aanvragen.

    Translate to: